Normec Rei-Lux staat voor veiligheid

Het team van Normec Rei-Lux bestaat uit een 15-tal enthousiaste medewerkers dat mede door jarenlange ervaring een grote mate van vakbekwaamheid heeft opgebouwd. Onze meettechnici zijn in het bezit van VCA en het certificaat “Veilig werken langs de weg”. Tevens vindt er regelmatig bijscholing van de meettechnici plaats bij Rei-Lux Prüf- Mess- und Verfahrungtechnik te Erkelenz in Duitsland.

Normec Rei-Lux is sinds 1988 actief in de openbare verlichting en heeft wereldwijd inmiddels meer dan 2 miljoen masten gemeten. In Nederland maken jaarlijks 300 gemeenten en andere opdrachtgevers gebruik van de diensten van Normec Rei-Lux.

wegbewijzering testen

Waarom kiezen voor Normec Rei-Lux?

Het bijdragen aan en verbeteren van de openbare veiligheid staat centraal binnen Normec Rei-Lux. Normec Rei-Lux levert u een goed inzicht in de toestand van uw objecten. Zo neemt u uw verantwoordelijkheid met betrekking tot de openbare veiligheid.

Kwaliteit

Normec Rei-Lux werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo beschikken wij over een VCA**-certificaat, zijn wij ISO gecertificeerd en heeft TÜV Nederland aangegeven dat de Normec Rei-Lux-meetmethoden niet-destructief zijn. Werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren team van meettechnici. Onze meettechnici zijn bekend met de geldende wettelijke voorschriften en de specificaties/voorwaarden van het te meten object en beschikken over de benodigde certificaten voor een veilige en kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden.

Duurzaamheid

Naast openbare veiligheid staan ook duurzaamheid en het milieu centraal binnen onze organisatie. Onze metingen worden daarom volledig CO2-neutraal uitgevoerd. Bovendien voorkomt u met een meting onnodige emissie van CO2. Denk hierbij aan de uitstoot als gevolg van transport, fabricage en plaatsing van de nieuwe mast tot aan verwijdering, transport en recycling van de oude mast.

Ons team van specialisten

Mijn technische achtergrond komt goed van pas

Peter van den Herik

Managing Director

Roderik medewerkers Normec Rei-Lux

Veilige openbare ruimte: een zaak van ons allen

Roderik Span

Area Sales Manager

Arjan Medewerker Normec Rei-lux

Met ruim 37 jaar ervaring in techniek kan ik u als geen ander adviseren over de stabiliteitsmetingen

Arjan van Stempvoort

Account Manager Noord-, Zuid-Holland & Utrecht

Neem contact met ons op

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Of gebruik één van onderstaande kanalen voor direct contact.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief footer

Menu