Over ons

Veiligheid staat voorop

Het team van Normec Rei-Lux bestaat uit een 20-tal enthousiaste medewerkers dat mede door jarenlange ervaring een grote mate van vakbekwaamheid heeft opgebouwd. Onze meettechnici zijn gecertificeerd voor VCA, ‘Veilig werken langs de weg’ en DVP. Tevens vindt er regelmatig bijscholing van de meettechnici plaats bij Rei-Lux Prüf- Mess- und Verfahrungtechnik te Erkelenz in Duitsland.    

Waarom Normec Rei-Lux?

Het bijdragen aan en verbeteren van de openbare veiligheid staat centraal binnen Normec Rei-Lux. Normec Rei-Lux levert u een goed inzicht in de conditie van uw objecten. Zo neemt u uw verantwoordelijkheid met betrekking tot de openbare veiligheid.

Kwaliteit

Normec Rei-Lux werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo beschikken wij over een VCA**-certificaat, een SCL-certificaat, zijn wij ISO gecertificeerd en heeft TÜV Nederland aangegeven dat de Normec Rei-Lux-meetmethoden niet-destructief zijn. Werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren team van meettechnici. Onze meettechnici zijn bekend met de geldende wettelijke voorschriften en de specificaties/voorwaarden van het te meten object en beschikken over de benodigde certificaten voor een veilige en kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden. 

Duurzaamheid

Naast openbare veiligheid, staan ook duurzaamheid en het milieu centraal binnen onze organisatie. Onze metingen worden daarom volledig CO2-neutraal uitgevoerd. Bovendien voorkomt u met een meting onnodige emissie van CO2. Denk hierbij aan de uitstoot als gevolg van transport, fabricage en plaatsing van de nieuwe mast tot aan verwijdering, transport en recycling van de oude mast.  

Onze geschiedenis

Normec Rei-Lux sinds 2003

Actief in de openbare veiligheid heeft Normec Rei-Lux in de Benelux inmiddels meer dan 600.000 masten en muurankers gemeten. In Nederland maken jaarlijks 300 gemeenten en andere opdrachtgevers gebruik van de diensten van Normec Rei-Lux.  

Ons team

Deskundig, ondernemend
en ambitieus.

Peter van den Herik
Managing Director

Peter van den Herik

Roderik Span
Area Sales Manager Zuid-Nederland

Roderik Span

Martin de Vries
Area Sales Manager Noord, Oost en Midden-Nederland

Martin de Vries

Roosmarijn Franken
Area Sales Manager West-Nederland

Roosmarijn Franken

Anne-Co Treure
Area Sales Manager

Anne-Co Treure

Patrick Janssens
Sales Manager België

Patrick Janssens

Normec Rei-Lux is onderdeel van Normec

Normec is een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen. Met ruim 4.000 medewerkers werken we dagelijks aan een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Voor deze én toekomstige generaties.

Hoofdkantoor