Stabiliteitsmetingen

Conditie en stabiliteit vastgesteld

Dynamische 3D rotatiemeting.

Dynamische 3D-rotatiemeting

Een dynamische 3D-rotatiemeting past Normec Rei-Lux over het algemeen toe in combinatie met een statische 3D-meting. Deze meting wordt voornamelijk toegepast bij masten tussen de 14 meter en 50 meter hoog of bij verkeersregelinstallaties (VRI’s).

Voordelen van deze dienst
 • Garantie tot max. 5 jaar
 • Jarenlange ervaring
 • Laser registratie

Uitvoering

Bij de dynamische 3D-rotatiemeting meten wij de frequentie van een object en de snelheid waarmee het object uit zijn frequentie komt. Tijdens dit meetproces scannen wij de frequentie van het object van 0 tot 5 hertz.

Voor de meting wordt een trommel met daarin een contragewicht aan het object bevestigd. Het gewicht in de trommel wordt met oplopende snelheid – tot 300 toeren per minuut – in beweging gebracht, waarbij een 3D-camera de frequentie van het object meet. Op basis van de meetresultaten bepalen wij of het object, met alles wat eraan verbonden is, nog in goede conditie is.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Stappenplan

Onze werkwijze in 4 stappen

 1. Voorbereiding

  We brengen het volledige project in kaart: van locaties van de objecten tot de benodigde veiligheidsmaatregelen en het berekenen van de tijdelijke belasting.

 2. Meting

  Onze gekwalificeerde medewerkers voeren de meting en visuele beoordeling uit. Alle meetmethoden zijn uitvoerig getest en gepatenteerd.

 3. Resultaten

  Binnen twee weken krijgt u toegang tot alle resultaten en onze analyses via de online applicatie.

 4. Garantie

  Voor ieder goedgekeurd object ontvangt u een zekerheidscertificaat.

Bekijk ook onze andere stabiliteitsmetingen

Dit zeggen klanten over Normec Rei-Lux

Logo CMYK Pantar
Pantar

Duurzame samenwerking voor social return

Pantar helpt ons bij een groot project in Amsterdam, waarbij overspanningen geïnspecteerd worden. De medewerkers van Pantar dragen zorg voor de bewonersbrieven.