Meten op een niet-destructieve wijze

Met het door ons gepatenteerde 3D-meetsysteem meten wij de bevestiging (verankering) van muurankers. Wij onderscheiden hierbij twee soorten metingen: solitair en duaal. Met een solitaire meting is het mogelijk om de muurankers te meten voorafgaand aan de overspanning, maar ook terwijl dit is toegepast. De solitaire 3D-meting is gegarandeerd en bovenal niet-destructief.

Uitvoering

Bij de solitaire 3D-meting bevestigen we de meetapparatuur en laser aan het muuranker. De laser wordt vervolgens gericht op de 3D-meetcamera. Rondom het muuranker bevestigen we een cilinder en trekkrachtmeter. Geleidelijk wordt handmatig een trekkracht uitgeoefend op het muuranker.

Tijdens de meting registreert de 3D-camera het gedrag van het muuranker met een nauwkeurigheid van 1/1000 mm. Het gehele proces van de meting wordt geregistreerd door een 3D-recorder en opgeslagen. Op een later moment kan de meting in slow motion worden afgespeeld, bijvoorbeeld voor analysedoeleinden.

Aan de hand van deze meting kan vastgesteld worden of een muuranker geschikt is voor de bestaande overspanning en mogelijke feestverlichting.

  • Nauwkeurigheid van 1/1000 mm
  • Niet-destructieve meting
  • Laser registratie

Onze werkwijze

1.
Voorbereiding

We berekenen de tijdelijke belasting die nodig is.

2.
Meting

Alle meetmethoden zijn uitvoerig getest en gepatenteerd.

3.
Resultaten

Op een digitale kaart ziet u direct de status per gemeten object.

4.
Garantie

Ontvang voor ieder goedgekeurd object een zekerheidscertificaat.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Normec Rei-Lux denkt graag met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte en/of informatie aan.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Of gebruik één van onderstaande kanalen voor direct contact.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief footer

Menu