Werken bij

Werken bij Normec Rei-Lux

Bij Normec Rei-Lux werken enthousiaste en betrokken medewerkers. Het team heeft mede door jarenlange ervaring een grote mate van vakbekwaamheid opgebouwd.

Sta jij ook voor ons motto ‘eerlijkheid loont’? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures.

Waarom werken bij Normec Rei-Lux?

Goede voorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maken werken voor Normec Rei-Lux prettig.

Afwisseling
De metingen zijn zeer divers. Daardoor leer je de kneepjes van het vak vooral in de praktijk.

Samenwerken
Sparren met een collega en samen nadenken over de beste oplossing. Dat is waar we voor gaan.

Window of Opportunities

Normec Rei-Lux is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Vacatures

Onze vacatures

Inspecteur lichtmasten

Inspecteur lichtmasten

Projectcoördinator

Projectcoördinator

Open sollicitatie

Werken bij Normec Rei-Lux

Als groeiende organisatie zijn wij geregeld op zoek naar deskundige collega’s. Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Man met Normec oranje hesjeDuale 3D meting
Statische 3D meting.
Over ons

Normec Rei-Lux is sinds 1988 actief in de openbare verlichting en heeft wereldwijd inmiddels meer dan 2 miljoen masten gemeten. In Nederland maken jaarlijks 300 gemeenten en andere opdrachtgevers gebruik van de diensten van Normec Rei-Lux.