Window of opportunities

Werken bij Normec

Projectcoördinator

Beschik jij over monofocus én de capaciteit om snel te kunnen schakelen naar een andere taak? Kun jij methodisch werken en staat het leveren van kwaliteit bij jou op één? Als jij deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden nodigen we jou uit om verder te lezen. Deze eigenschappen zijn namelijk precies wat we zoeken in onze ideale projectcoördinator.

Over Normec Rei-Lux

Wij inspecteren de conditie en stabiliteit van openbare verlichtingsmasten, verkeersregelinstallaties, sportveldverlichtingsmasten en muurverankeringen. De meetmethodes die we daarvoor hanteren zijn uniek. Onze leidende marktpositie in de Benelux danken we aan de constante kwaliteit die we al ruim 20 jaar leveren en onze hoge servicegerichtheid. Normec Rei-Lux is onderdeel van Normec, dat inmiddels ruim 3.000 medewerkers telt en internationaal actief is in het testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC).

Jouw rol

Als projectcoördinator heb je, dat zal je niet verbazen, dagelijks meerdere projecten onder jouw hoede die zich elk in een andere fase bevinden. Voor het ene project zit je in de opstartfase en ben je bezig met het inplannen van de meettechnici. Voor een ander project leg je de laatste hand aan het in kaart brengen van de werklocaties, terwijl je voor weer een ander project bezig bent met de vergunningaanvraag om werkzaamheden te mogen verrichten op de openbare weg. En dan zijn er nog projecten die bijna afgerond zijn, op de rapportage van de meetresultaten na. Deze maak je gereed voor jouw collega’s van de salesafdeling, die het rapport op hun beurt naar de opdrachtgever sturen. Je hebt dus veel contact met collega’s van diverse afdelingen. Daarnaast werk je samen met onze andere projectcoördinator. Samen stemmen jullie af wie welk project oppakt.

Wie zoeken wij?

Je ziet waarom ‘kunnen concentreren’ een belangrijke vaardigheid is voor dit werk. Jouw taken luisteren nu eenmaal nauw en vragen om secuurheid. Tegelijkertijd moet je de flexibiliteit hebben om, bijvoorbeeld, jouw collega’s die langs de snelweg aan het werk zijn en bellen met een vraag meteen verder te helpen. Ook kun je goed omgaan met het feit dat je dagelijks meerdere deadlines hebt.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Feeling met techniek is mooi meegenomen;
 • Een commerciële instelling (zowel intern als extern);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in de openbare verlichting is een pré.

Wat bieden wij?

In deze rol heb je veel vrijheid en bijkomende verantwoordelijkheid. We belonen je met een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Je komt bij Normec Rei-Lux terecht in een overzichtelijk, informeel bedrijf waar hard gewerkt én gelachen wordt en waar collega’s elkaar helpen. De lijntjes zijn kort, de bedrijfsborrels ‘Brabants gezellig’ en de trots op wat we met zijn allen hebben bereikt is groot.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Statische 3D meting.
  Over ons

  Normec Rei-Lux is sinds 1988 actief in de openbare verlichting en heeft wereldwijd inmiddels meer dan 2 miljoen masten gemeten. In Nederland maken jaarlijks 300 gemeenten en andere opdrachtgevers gebruik van de diensten van Normec Rei-Lux.