Werkwijze

Zeker weten dat het goed is

Normec Rei-Lux is het enige bedrijf dat door haar gepatenteerde meetmethodiek het gehele object in kaart brengt, vanaf de fundatie tot het armatuur. Ieder object krijgt van ons twee codes: een voor de stabiliteit van de mast en een voor de ondergrond. Hiervoor gebruiken we verschillende bewezen meetmethoden.

Gedegen voorbereiding

De objecten die wij meten bevinden zich op uiteenlopende locaties, van winkelstraat tot luchthaven. Om de veiligheid van onze medewerkers en andere (weg)gebruikers te garanderen, is het van belang de nodige verkeersmaatregelen te nemen. Dit doen wij volgens de richtlijnen van CROW. Voorafgaand aan de meting worden alle relevante objecteigenschappen ingevoerd in ons systeem. We bepalen de tijdelijke belasting die nodig is aan de hand van de geldende norm.

Kwaliteit en veiligheid garanderen

Dankzij de hightech meetapparatuur, het hoge kennisniveau van de meettechnici en jarenlange ervaring, is Normec Rei-Lux het enige bedrijf dat de kwaliteit van haar metingen garandeert. Voor elk door ons gemeten en goedgekeurde object verstrekken wij een zekerheidscertificaat voor maximaal 6 jaar. De maximaal geldende termijn is afhankelijk van de meetresultaten en de onderhoudsstaat van het object.

Online applicatie

Nadat een object door ons gemeten is, wordt de output geanalyseerd en verwerkt. De resultaten van onze metingen verwerken wij onder meer in de online applicatie. U kunt deze applicatie raadplegen door in te loggen op onze site. Hier vindt u een detailoverzicht van alle door ons gemeten objecten met de meetresultaten per object. Ook is het mogelijk om de resultaten te exporteren naar verschillende overzichtelijke rapportages.

Levensduurverwachting

Voor ieder afzonderlijk door Normec Rei-Lux gemeten object geven wij – afhankelijk van de meetresultaten en de onderhoudsstraat van het object – een levensduurverwachting af voor een periode tot maximaal 15 jaar. Dit biedt u als opdrachtgever meer inzicht in de te verwachten vervangingskosten.

Stappenplan

Onze werkwijze in 4 stappen

 1. Voorbereiding

  We brengen het volledige project in kaart: van locaties van de objecten tot de benodigde veiligheidsmaatregelen en het berekenen van de tijdelijke belasting.

 2. Meting

  Onze gekwalificeerde medewerkers voeren de meting en visuele beoordeling uit. Alle meetmethoden zijn uitvoerig getest en gepatenteerd.

 3. Resultaten

  Binnen twee weken krijgt u toegang tot alle resultaten en onze analyses via de online applicatie.

 4. Garantie

  Voor ieder goedgekeurd object ontvangt u een zekerheidscertificaat.