Meten met een nauwkeurigheid van 1/1000 mm

De duale 3D-meting is gegarandeerd en bovenal niet-destructief. Aan de hand van deze meting kan Normec Rei-Lux vaststellen of een muuranker geschikt is voor de bestaande overspanning en mogelijke feestverlichting. Zo draagt Normec Rei-Lux bij aan de veiligheid van uw installatie.

Uitvoering

Voordat de meting start, berekenen we de meetbelasting aan de hand van het materiaal, de overspanning, de afstand tussen de muurverankeringen en de doorbuiging van de overspanning in combinatie met de aanwezige voorspanning. Bij de duale methode bevestigen we de meetapparatuur aan de spandraad en vervolgens aan beide muurankers een laser. De lasers worden gericht op de 3D-camera’s. Aan de spandraad worden een DFP-manometer (trekkrachtmeter) en een hydraulische cilinder. Aansluitend wordt een geleidelijke trekkracht op de muurankers uitgeoefend.

Tijdens de meting registreert de 3D-camera het gedrag van het muuranker met een nauwkeurigheid van 1/1000 mm. Het gehele proces van de meting wordt geregistreerd door een 3D-recorder en opgeslagen. Op een later moment kan de meting in slow motion worden afgespeeld, bijvoorbeeld voor analyse doeleinden.

  • Nauwkeurigheid van 1/1000 mm
  • Niet-destructieve meting
  • Laser registratie

Onze werkwijze

1.
Voorbereiding

We berekenen de tijdelijke belasting die nodig is.

2.
Meting

Alle meetmethoden zijn uitvoerig getest en gepatenteerd.

3.
Resultaten

Op een digitale kaart ziet u direct de status per gemeten object.

4.
Garantie

Ontvang voor ieder goedgekeurd object een zekerheidscertificaat.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Normec Rei-Lux denkt graag met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte en/of informatie aan.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Of gebruik één van onderstaande kanalen voor direct contact.

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu