Window of opportunities

Werken bij Normec

Dynamische 3D rotatiemeting.

Inspecteur lichtmasten

Je verdient een uitstekend salaris en werkt in een team met enthousiaste en gepassioneerde collega’s die werkelijk álles weten van masten en deze kennis graag met je willen delen. Na een interne praktijkopleiding van 6 tot 12 maanden ben je instaat om de meetapparatuur zelfstandig te bedienen. Vandaag werk je samen met jouw collega op de trainingsvelden van Go Ahead Eagles, morgen inspecteer je, in opdracht van Rijkswaterstaat, de lichtmasten op de Haringvlietbrug. Wanneer je eens een paar dagen in het centrum van Groningen werkt overnacht je in een 4* hotel. Er wordt door ons goed voor je gezorgd! Interesse? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij

 • Een uitstekend salaris (€ 2.750 – € 3.300 bruto per maand)
 • Een functie met veel vrijheid
 • Afwisselend werk in de buitenlucht
 • Informele bedrijfscultuur met gezellige collega’s
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel
 • Koffiecorner van het jaar 2022
 • Overnachtingen in 4* hotels
 • Toeslagen tot 150%
 • Reiskostenvergoeding
 • 8% Vakantietoeslag
 • Uitzicht op vast contract
 • Interne opleiding tot senior meettechnicus

Over Normec Rei-Lux

Al bijna 20 jaar inspecteren wij de conditie van openbare verlichtingsmasten, verkeersregelinstallaties, sportveldverlichtingsmasten, ballusters en muurverankeringen en andere objecten. De meetmethodiek die wij daarvoor hanteren is gepatenteerd en is daarmee uniek. Wij zijn dan ook de onbetwiste marktleider in de Benelux. Normec Rei-Lux is een business unit van Normec Group, dat bijna drieduizend medewerkers telt en internationaal actief is in de TICC-markt. Er zijn dus volop mogelijkheden om door te groeien.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Gisteren heb je nog 20 muurankers gemeten in het centrum van Amsterdam, maar vandaag staat jouw collega om 7.00 u voor je deur om je op te halen om 25 sportveldmasten te gaan inspecteren in Scheveningen. Je hebt de, door sales en werkvoorbereiding, zorgvuldig ingevulde checklist de dag goed in je opgenomen dus je weet dat je 15 minuten voor aankomst de beheerder van het sportpark moet bellen, zodat hij de poort voor jullie kan openmaken. Bij aankomst laad je de meetmachine uit de bus, drink je nog een bak koffie in de sportkantine en ga je samen met de senior meettechnicus de eerste mast meten. Jouw collega legt je goed uit wat te doen en al snel trekken jullie veel bekijks van de aanwezige sporters wanneer de eerste mast flink heen en weer staat te bewegen. De gemeten masten stonden eigenlijk op de nominatie om vervangen te worden, maar op basis van de meetresultaten, de visuele inspectie en de dronefoto’s gaan de masten volgens jou en jouw collega nog prima een jaar of 10 mee. Wanneer het werk is afgerond rij je terug naar ‘s-Hertogenbosch voor de overdracht van de meetgegevens en voor uitleg van de projecten die volgende week in de planning staan. Het is vrijdag dus tijd voor een biertje en het voetbal en de formule 1 race van dit weekend worden alvast voorbeschouwd samen met jouw collega’s.

Wat vragen wij van jou?

Wat wij belangrijk vinden is dat jij:

 • aantoonbare affiniteit hebt met techniek;
 • nauwkeurig en zorgvuldig werkt;
 • een team player bent; en
 • in het bezit bent van een VCA-diploma (of bereid bent deze te behalen).

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?

Neem contact met mij op!
Renate Hannema (HR)
+31 6 411 211 60
recruitment-assurance@normecgroup.com

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Statische 3D meting.
  Over ons

  Normec Rei-Lux is sinds 1988 actief in de openbare verlichting en heeft wereldwijd inmiddels meer dan 2 miljoen masten gemeten. In Nederland maken jaarlijks 300 gemeenten en andere opdrachtgevers gebruik van de diensten van Normec Rei-Lux.