Objecten

Garandeer veiligheid in openbare ruimten

Lichtmast op sportveld.

Lichtmasten sportvelden

Vrijwel alle sportvelden in Nederland zijn voorzien van verlichting, zodat ook ’s avonds gesport kan worden. Ook sportveldverlichtingsmasten kunnen volgens de Normec Rei-Lux-meetmethode onderworpen worden aan een 3D-meting. Hiervoor zetten wij de statische 3D-meting en de dynamische 3D-rotatiemeting in. Normec Rei-Lux meet tot 50 meter hoogte.

Daarmee wordt het gedrag van de mast uiterst nauwkeurig gemeten door de 3D meetcamera. Aan de hand van het dempingsgedrag van de mast tijdens het meetproces, kunnen wij bepalen of levensduur van de gemeten sportveldverlichtingsmast verlengd kan worden met een periode van 5 jaar. Ook is Normec Rei Lux in staat om sterkteberekeningen uit te voeren ten behoeve van het plaatsen van LED-armaturen.

Voordelen van deze dienst
 • Waarborgen veiligheid sportpark
 • Dynamische 3D-rotatiemeting
 • Besparen door uitstel nieuwe masten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Stappenplan

Onze werkwijze in 4 stappen

 1. Voorbereiding

  We brengen het volledige project in kaart: van locaties van de objecten tot de benodigde veiligheidsmaatregelen en het berekenen van de tijdelijke belasting.

 2. Meting

  Onze gekwalificeerde medewerkers voeren de meting en visuele beoordeling uit. Alle meetmethoden zijn uitvoerig getest en gepatenteerd.

 3. Resultaten

  Binnen twee weken krijgt u toegang tot alle resultaten en onze analyses via de online applicatie.

 4. Garantie

  Voor ieder goedgekeurd object ontvangt u een zekerheidscertificaat.

Deze objecten meten we ook

Dit zeggen klanten over Normec Rei-Lux

Logo Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat

Metingen uitvoeren in de nacht

Door de bezuinigingen van de afgelopen 15 jaar, worden de lichtmasten later vervangen dan oorspronkelijk gepland. We willen daarom graag weten hoe het gesteld is met onze masten.