Objecten

Garandeer veiligheid in de openbare ruimte

OVL-masten

Verreweg de meeste stabiliteitsmetingen voert Normec Rei-Lux uit aan openbare verlichtingsmasten. Hiervoor gebruiken wij zowel de statische als de dynamisch 3D-meetmethode. De Normec Rei-Lux-stabiliteitsmetingen zijn niet alleen geschikt voor stalen masten, maar ook voor masten van aluminium, hout, beton of gietijzer.

Voor iedere mast en materiaalsoort berekenen wij vooraf welke belasting aangebracht dient te worden voor een goede meting. Tevens doen wij uitspraak over de verwachte levensduur van de openbare verlichtingsmasten. Normec Rei-Lux zorgt voor duurzame openbare verlichting.

Voordelen van deze dienst
 • Garantie tot 6 jaar
 • Inclusief levensduurverwachting
 • Uitstel van vervangen masten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Stappenplan

Onze werkwijze in 4 stappen

 1. Voorbereiding

  We brengen het volledige project in kaart: van locaties van de objecten tot de benodigde veiligheidsmaatregelen en het berekenen van de tijdelijke belasting.

 2. Meting

  Onze gekwalificeerde medewerkers voeren de meting en visuele beoordeling uit. Alle meetmethoden zijn uitvoerig getest en gepatenteerd.

 3. Resultaten

  Binnen twee weken krijgt u toegang tot alle resultaten en onze analyses via de online applicatie.

 4. Garantie

  Voor ieder goedgekeurd object ontvangt u een zekerheidscertificaat.

Deze objecten meten we ook

Dit zeggen klanten over Normec Rei-Lux

Logo Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat

Metingen uitvoeren in de nacht

Door de bezuinigingen van de afgelopen 15 jaar, worden de lichtmasten later vervangen dan oorspronkelijk gepland. We willen daarom graag weten hoe het gesteld is met onze masten.