Nieuws

Gezamenlijke invulling van de doelstelling

Bus Normec Rei-Lux

Rei-Lux gaat een samenwerking aan met Normec

De afgelopen jaren heeft Normec Rei-Lux een enorme groei doorgemaakt. Uiteraard hebben wij de ambitie om ook de komende jaren deze groei voort te zetten en daarnaast ons dienstenaanbod verder te verbreden. Om deze ambitie vorm te geven, hebben wij in Normec een partner gevonden, waarmee wij gezamenlijk invulling kunnen geven aan deze doelstelling.

Achtergrond

Normec is een snelgroeiende Nederlandse onderneming, die actief is in testen, inspecteren en certificeren. Zij beschikt al over geaccrediteerde certificatie instellingen, laboratorium en inspectie-instellingen. De komende jaren zullen zij, samen met Normec Rei-Lux een bepalende positie in de markt innemen.

Wat gaat u hiervan merken?

Voor u verandert er niets: Rei-Lux blijft een zelfstandig onderdeel van de Normec Group en samen met het huidige management en alle medewerkers van Normec Rei-Lux blijven wij de dienstverlening voortzetten op de persoonlijke wijze, die u van ons gewend bent.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met onze nieuwe partner Normec. Wij danken onze relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking tot nu toe. Wij gaan ervan uit, dat we deze ook in de toekomst zullen voortzetten.

Heeft u vragen?

Mocht u naar aanleiding van de inhoud van dit bericht vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voorkom overbelasting van lichtmasten

Voorkom overbelasting van lichtmasten

Gemeente Amsterdam zet in op duurzame en veilige overspanningsinstallaties

Gemeente Amsterdam zet in op duurzame en veilige overspanningsinstallaties

Ledverlichting plaatsen: waar moet u op letten?

Ledverlichting plaatsen: waar moet u op letten?